JELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK
13 cm-es, ívelt, flexibilis penge – normál vastagság
Maximális irányíthatóság - a flexibilis penge tökéletesen követi a csontozandó területet
Ívelt kialakítás - megkönnyíti a mozdulatokat, segíti a gyors, precíz vágást
Normál vastagság - jó egyensúly az erő és hajlékonyság között
Ideális csont melletti vágásokhoz, inazáshoz, zsírtalanításhoz
MasterGrip markolat – narancssárga
- Extra csúszásmentes, bordázott felület – megbízható fogás zsíros, nedves kézzel is
- Ergonomikus forma: hosszú távon is kényelmes, csökkenti a kézfáradást
- Széles markolatrész: biztos, erőteljes tartás ipari munkához
- Narancssárga szín – könnyen észrevehető, jól elkülöníthető más eszközöktől (HACCP-kompatibilis)
Biztonsági nyereg
- Hatékonyan védi az ujjakat a penge irányába történő elcsúszástól
KARBANTARTÁSI JAVASLAT
- NSF tanúsítvánnyal rendelkezik – megfelel az élelmiszeripari higiéniai előírásoknak
- Mosogatógépben tisztítható, magas hőfokon sterilizálható, a kézi tisztítás ajánlott a penge élettartamának meghosszabbítására.
- Résmentes, könnyen fertőtleníthető markolat
FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK
- Vágóhidak, húsfeldolgozó üzemek – professzionális, napi szintű használatra
- Vadfeldolgozás – ízületek, bordák menti bontás, precíz szétválasztás
- Hentesüzletek, profi konyhák – ahol a gyorsaság és pontosság kiemelten fontos
- HACCP-rendszerek – narancssárga szín a jól elkülöníthető eszközhasználathoz
Ez a kés a professzionális csontozás egyik legmagasabb szintű eszköze. A rugalmas, ívelt penge lehetővé teszi a maximálisan kontrollált mozdulatokat, míg a MasterGrip markolat extrém biztonságot és komfortot nyújt. Legyen szó nagyüzemi húsfeldolgozásról vagy igényes vadfeldolgozásról, ez a modell megbízható társ minden helyzetben.
Válassza a DICK MasterGrip csontozókést – ha kompromisszummentes hatékonyságra, higiéniai megfelelésre és tartósságra van szüksége a legkeményebb munkanapokon is!